Eraka Lyomukondi Kapi Aligwire Pevhu (JULACE: Journal of the University of Namibia Language Centre, 2018)
Pomukunda gwaMurayi moUkwangali pwa kere mukurukadi gedina Nangura namunwendi gomukadona Kasiku. Kasiku kwa gwene pito zokulirongera mosirongo simwe sa Afrika moNigeria. Apa sasikere siruwo sokuza kosure, ozina tava mu rekere asi, munange genda nombili noku ka sikisa mo sitambo soge esi ono kuzira, kali pore koyirwesa. Ove oka vangarare asi "mazego yisupa, marungu nyama zovantu”. Kalikunge ku ka kagura nompo domarudi gopekeaga wa dira kudiva, genda po nawa munwange